Verrassingen vóór zijnVerrassingen vóór zijn

 

Succesvolle communicatie

We zouden hier kunnen beginnen over onze integriteit. Over dat we meer dan twintig jaar ervaring hebben en een dynamisch bureau zijn. Liever vertellen we hoe onze werkwijze is. Waar we in onze producties zoeken naar verrassingen, zijn we daar tijdens het productieproces minder op gesteld. Vandaar dat u van ons altijd een aantal veiligheidskleppen mag verwachten: een duidelijke briefing, een heldere offerte en planning en een actieve begeleiding tijdens de realisatiefase. Helderheid staat immers voor succesvolle communicatie. En dus voor een succesvolle klant.

 

Schrijven is schrappenSchrijven is schrappen

 

Briefing

Pas wanneer wij ervan overtuigd zijn dat we begrijpen wat u wilt, gaan we aan de slag. Daarvoor dient de briefing. U kunt op papier aangeven wat uw wensen zijn, maar wij komen ook graag bij u langs om samen naar de passende vorm te zoeken.

 

Gedachten vertalenGedachten vertalen

 

Offerte en planning

Met uw briefing in ons achterhoofd stellen wij een offerte op. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom geven wij inzicht in de verwachte ureninspanning en zijn we altijd bereid dit toe te lichten. Gaat u akkoord met onze offerte? Voordat we starten, rest nog één laatste stap. U ontvangt u van ons een debriefing en een planning. Zitten we op één lijn? Dan gaan we aan de slag.

LetterkunstLetterkunst

Begeleiding

Natuurlijk houden wij u op de hoogte van de voortgang en nemen wij contact op als er vragen zijn. Ontstaan er tijdens de uitvoering goede ideeën, dan delen wij deze graag met u. Wanneer u ons inschakelt voor een totaalproductie, verzorgen wij naast de tekst ook fotografie, vormgeving en productie. Of het nu om digitaal of print gaat. Onze projectmanagers hebben nauw contact met ons vaste netwerk van specialisten. Op elk denkbaar gebied. Zij weten te allen tijde wat de status is en kunnen u goed adviseren.

Wanneer u ons inschakelt voor een totaalproductie, verzorgen wij naast de tekst ook vormgeving en drukwerk voor u. Daarvoor vertrouwen wij op ons vaste netwerk van vormgevers en drukkers die kwaliteit, net als wij, als belangrijkste goed beschouwen. Onze projectmanagers hebben nauw contact met hen en weten te allen tijde wat de status is. En door hun ervaring kunnen zij u ook in dit stadium goed adviseren.

Schrijven betekent jezelf lezenSchrijven betekent jezelf lezen

 

Kwaliteitstoets

Nooit gaat bij ons iets ongezien de deur uit. Of het nu gaat om een tekst, een drukproef of het drukwerk. U krijgt het pas onder ogen wanneer het onze kwaliteitstoets heeft doorstaan. En wanneer de opdracht ‘af' is, slaan wij de opgedane kennis en ervaring zorgvuldig op. Zo blijft deze direct beschikbaar voor toekomstige opdrachten. In de complexe wereld waarin wij communiceren, hechten wij veel waarde aan onze kennis. Om u in de toekomst nóg beter van dienst te zijn.

Verfijnd versiebeheerVerfijnd versiebeheer

NEEM CONTACT OP

Tel. 070 - 365 44 34
karin@karindelange.nl

TWITTER