Vruchtbare grondVruchtbare grond

Terug naar overzicht

Vruchtbare grond

ma. 22 april

Een meerkoet breekt met haar snavel een plantenstengel af langs de waterkant. Haar nest is in aanbouw. Enkele bomen in de laan tonen hun prille lenteknoppen. En in mijn mini kas op de vensterbank steken voorzichtig al enkele zomergroenten hun koppen boven de aarde.

Bij Bureau Karin de Lange ontspruiten creatieve koppen boven tekstalinea’s. We broeden op mooie gedachtenspinsels. Stoeien met tangconstructies. En bouwen aan teksten die de ziel strelen. We pakken de lezer in of zetten hem aan tot nadenken. Bureau Karin de Lange ligt op vruchtbare grond! Het kantoor is gehuisvest in een voormalig hbo-pand. Ruim 20 jaar geleden lag hier mijn bakermat. Tijdens mijn studie Educatieve Media was het de broedplaats voor creatieve producties: scenario’s, theater, muziek, radio en film. De onderlinge kruisbestuivingen waren een genot. Van niks naar samen fantaseren, improviseren, snuiven, kneden, proeven en mengen. Tot een verrassend en mooi eindproduct. 

Als professional heb ik nog altijd profijt van deze inspirerende basis. Of ik nu communicatieadviseur ben binnen de overheid. Zelfstandig tekstschrijver voor een brancheorganisatie. Of als vrijwillige communicatiespecialist werk voor een non-profit organisatie. Out of the box denken, is een must! Als tante Nelie van om de hoek snapt wat we doen en waarom, dan zijn we goed bezig. Want daar doen we het uiteindelijk voor! 

En bij Bureau Karin de Lange zit dat wel goed. Heldere teksten met inhoud. Zorgen dat de opdrachtgever goed in het voetlicht staat. Dichtbij haar doelgroep. De vertrouwde vruchtbare grond is opnieuw mijn domein en inspiratiebron. Evenals voor mijn zomergroenten heb ik ook hier met verve aandacht voor bloei en groei. Zorgen dat er mooie tekstproducties pronken in uw etalage.

Shirley Copijn, tekstschrijver/(eind)redacteur Bureau Karin de Lange

NEEM CONTACT OP

Tel. 070 - 365 44 34
karin@karindelange.nl

TWITTER