Eén pand, heel veel gekke mensenEén pand, heel veel gekke mensen

Terug naar overzicht

Eén pand, heel veel gekke mensen

di. 30 augustus

Creatieve vrijplaats. Broedplaats voor vrije geesten. Of bedrijfsverzamelgebouw. Omschrijvingen van gebouwen waarin creatieve ondernemers één ruimte delen zijn er genoeg. Welke naam je het beestje ook geeft, het maakt niet uit. 

Het meest opvallende synoniem trof ik aan op de website van de NOS. Architect Peter Assche sprak over ‘een pand met heel veel gekke mensen’. Ook een mooie, naar mijn mening. Het leuke is dat dergelijke locaties het goed doen. In één pand zitten scheelt in de kosten. Daarnaast kunnen ondernemers gemakkelijk spullen van elkaar lenen en van elkaars diensten gebruikmaken.  

Ook Bureau Karin de Lange heeft verschillende disciplines onder één dak. Tekstschrijvers, eindredacteuren en projectmanagers stimuleren hier elkaars creativiteit. En hebben we een foto nodig, een drukproef, een strakke lay-out, een Franse vertaling of een interactieve website, dan staan binnen no time fotografen, drukkers, vormgevers, vertalers en webdesigners voor ons klaar.  

Dat is het voordeel van een groot netwerk. Net als voor de ondernemers in de zogenoemde broedplaatsen, voelt het op deze manier alsof we tientallen leuke collega’s rijker zijn. Lekker veel gekke mensen, inderdaad. Het komt de creativiteit, punctualiteit, gezelligheid en het management allemaal ten goede! Het tastbare bewijs tref je hier.

Esther van Andel, tekstschrijver/(eind)redacteur Bureau Karin de Lange

NEEM CONTACT OP

Tel. 070 - 365 44 34
karin@karindelange.nl

TWITTER